Festivaller og events

Smag på byens gode øl

Bliver man træt af at besøge den ene kunstevent efter den anden, så kan man nok have lyst til at smage en herlig pilsner eller anden type øl. Der findes i dag en række mikrobryggerier i det københavnske område, og det er muligt at arrangere ølsmagninger hos disse, eller deltage i større smageevents på anden vis. 

Er du interesseret i ølsmagning københavn kan du gennem eventfirmaerne Go Dream eller ‘Du glemmer det aldrig’ komme bag om kulissen hos nogle af disse bryggerier, og samtidig er der mulighed for at smage på de våde varer.

Besøg et mikrobryggeri

Blandt de steder, hvor man kan komme til ølsmagningsevents, er Mikkeller i København, hvor man besøger den såkaldte ‘Baghaven’. Her bliver man sat ind i metoden bag deres berømte ‘wild ales’ som er meget vinøse øltyper, nærmest med karakter af champagne. Det er en særlig oplevelse af få forklaringen af brygmesteren selv, hvordan man laver de specielle øl. 

I det hele taget byder København efterhånden på en scene for mad og drikke, der matcher de største metropoler ude omkring. Derfor er det at dyrke dette univers en naturlig del af det sansebombardement, som vi også møder gennem de forskellige kunst- og musikevents, som byen er så rig på.  Mange ting har ligget mere eller mindre stille det seneste år på grund af udbruddet af coronavirus. Men nu tyder meget på, at samfundet bliver lukket op igen, og vi kan igen komme ud i byen og opleve noget. Kombiner dine udflugter til byens kulturelle events med en lækker ølsmagning – så er der noget for både krop og sjæl. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *