Festivaller og events

Læsø Kunstfestival – en særlig oplevelse

I uge 30 sættes Læsø, et af landets mest solrige steder, på den anden ende, og netop i højsommeren vil du både kunne nyde et skønt sommervejr og få mange kunstneriske indtryk. Læsø er nemlig fra den 26. til den 30. juli rammen om Læsø Kunstfestival, som i år kan fejre sit 10 års jubilæum.

Også i denne sommer kan man komme ud til øerne med billigere færgebilletter, så også af den grund kan der være mange gode grunde til at besøge Læsø og få kunstoplevelser med i købet.

Fremhaevet billede Laeso Kunstfestival en saerlig oplevelse Kunst pa hele oen - Læsø Kunstfestival - en særlig oplevelse

Kunst på hele øen

Der vil være kunst over hele Læsø i den periode, da Læsø Kunstfestival finder sted. Rundt omkring på øen holdes workshops, særudstillinger, koncerter og meget andet, ligesom der forskellige steder på øen vil være mulighed for at følge foredrag af kunstnere og kulturinteresserede oplægsholdere. 

Fremhaevet billede Laeso Kunstfestival en saerlig oplevelse Sansestien ligger for dine fodder - Læsø Kunstfestival - en særlig oplevelse

Årets tema for Læsø Kunstfestival er vores sanser, som kunsten taler til på mange måder. 

Sansestien ligger for dine fødder

Med temaet om sanser in mente giver det god mening, at der i forbindelse med kunstfestivalen er etableret en såkaldt ‘sansesti’. Det er en sti på godt en kilometers længe, og ikke mindre end 30 kunstnere vil præsentere deres værker på denne rute. Sansestien løber i det smukke område Storedal på den nordlige del af Læsø.  Er man interesseret i flere forskellige kunstformer fra lyrik over maleri til musik og skulptur, så er der mange gode grunde til at besøge Læsø Kunstfestival, hvor alle kunstarter præsenteres. Op til festivalen bliver der udgivet et katalog, der også bagefter kan tjene som opslagsværk og inspiration, hvis man vil dyrke nogle af kunstnerne og deres værker noget mere. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *