Om os

Velkommen til en verden fyldt med spændende events, kunstperformances, foredrag og festivaller. Her i magasinet cph-metropolis beskæftiger vi os ikke alene med, hvad der rører sig på den københavnske event- og kunstscene. Vi tager rundt i hele landet og fanger begivenhederne der, hvor de finder sted. 

Forhåbentlig vil du lade dig inspirere af magasinet og finder anledning til at besøge mange af de udstillinger og deltage i de mange events og kunstneriske festivaller, som vi beskriver. Her vil være noget for enhver smag, så udforsk vores univers – vi vil glæde os til at tage dig med på en fantastisk rundtur i kunstens og kulturens verden. 

Vi samler det hele

Fremhaevet billede Om os Vi samler det hele - Om os

Indtil nu har der manglet et magasin, som samler hele kulturens og performancekunstens verden under sine vinger. Her kan du få ny viden om litteratur, poesi, maleri, skulptur og musik – både den klassiske musik og populærmusikkens mange genrer. 

Med cph-metropolis har du nu endelig fået muligheden for at få dækket hele dit interesse for kunst og kultur gennem ét magasin. Vores website er indgangsdøren til en spændende, forandringsparat og udviklende verden, som vi vil glæde os til at dele med dig. 

Indholdet på vore site er opdelt i forskellige kategorier, så du kan nemt finde de områder, der interesserer dig mest. Men gør dig selv en tjeneste og udforsk hele cph-metropolis. Måske vil du finde nye områder, der interesserer dig – måske et felt, som du egentlig slet ikke havde nogen idé om, men som pludselig kan folde sig ud og give dig en masse gode oplevelser.  Velkommen igen til vores lille sted her på nettet!