Performanceevents

Klassisk musik på Langeland

I mere end 40 år har der hver sommer været klassisk musikfestival på Langeland. Den idylliske Stoense kirke lægger rum til sommerkoncerterne på Langeland, som år efter år har tiltrukket nogle af de største sangere fra hele verden.

Her kan man høre smukke arier fra berømte operaer og smukker lieder af Schubert – repertoiret er bredt, men altid præget af den højeste kvalitet. 

Grundlagt af godsejeren fra Steensgaard

Fremhaevet billede Klassisk musik pa Langeland Grundlagt af godsejeren fra Steensgaard - Klassisk musik på Langeland

Det var den nu afdøde godsejer Vincents Steensen Leth fra godset Steensgaard på den nordlige del af Langeland, som i sin tid grundlagde den klassiske koncertfestival på Langeland. Han havde en drøm om at etablere et operahus på øen lidt i stil med den berømte opera Glyndebourne i England, som er skabt i forbindelse med et gods. Men det blev aldrig muligt at rejse de nødvendige midler, og i stedet kastede godsejeren sig over at skabe en årlig event med topnavne fra den klassiske sangs verden. 

Vi er sikre på, at han har nydt en kop god kaffe fra bedste espressomaskine, som han har kunnet købe, for mon ikke den høje sans for kvalitet i musikken også har afspejlet sig i et ønske om også at nyde den gode kvalitet af mad og drikke?

Håber på gennemførelse i år

Fremhaevet billede Klassisk musik pa Langeland Haber pa gennemforelse i ar - Klassisk musik på Langeland

Musikeventen på Langeland bliver forhåbentlig gennemført også i år, hvor der tilsyneladende bliver løst lidt op for coronarestriktionenerne, selv om det ikke er givet.

Vil man sikre sig billetter til musikeventen, skal man hurtigt i gang, for der plejer hurtigt at være udsolgt. Der er begrænset antal pladser i den idylliske landsbykirke, og vil du have en af dem, skal du slå til. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *