Få de seneste nyheder

Der findes et hav af events og udstillinger, små og store festivaller og arrangementer med forfattere, musikere og kunstnere. Fordelt over hele landet popper de op gennem hele 2021, og vi forventer, at det netop i dette år bliver ekstra fornøjeligt – vi trænger virkelig alle sammen til at komme ud blandt andre mennesker igen efter et års nedlukning på grund af coronaens fremkomst. 

Få de seneste nyheder

Fremhaevet billede Fa de seneste nyheder Fa de seneste nyheder - Få de seneste nyheder

Hvis du vil følge med i, hvad der sker på kulturfronten, og hvilke events, der bliver gennemført, så vil vi anbefale dig at abonnere på vores nyhedsbrev og på de nyhedsbreve, som arrangørerne af de enkelte events udgiver. Vær sikker på at få de seneste nyheder og gå ikke glip af noget, som det kunne være spændende at deltage i. 

Planlægning af events har i det forløbne år ikke altid været enkelt. Selv om events og begivenheder har været timet og tilrettelagt på bedste vis, er de nogle gange blevet aflyst, fordi der kom nye coronarestriktioner. Abonner på nyhedsbreve og nyhedsmails for at være sikker på at få den nyeste viden om eventuelle ændringer i programmer og andet. 

Med nyhedsbrevet fra chp-metroplis er du godt dækket ind med nyheder og kulturelle festivaller og events, koncerter og de forskellige former for street art, som findes. Vi leder dig desuden videre, så du kan opsøge nyheder direkte hos de forskellige arrangører. Få nyt hos os gennem vores nyhedsbreve og mails og bliv opdateret – hele tiden!